Wasa Fotbollsakademi rfPublicerad: 09.09.2022 10:34

WFA information 09.09.2022

Det är nu dryga tre veckor sedan Vasa IFK meddelade om utträde ur WFA. Under dessa veckor har ett intensivt arbete pågått för att strukturera upp hur nästa säsong kommer att se ut för lagen och tränarna. Det förs kommunikation med Vasa IFK angående möjligheter till samarbete. Här kan nämnas att de spelare som är födda 2009 och tidigare och är registrerade i Vasa IFK även i fortsättningen kan vara det och vara med i WFA-lag genom YJ-avtal.

Det vi kan säga om nuläget för WFAs del är att vi planerar verksamhet i alla åldersgrupper som vi även tidigare haft verksamhet i; det vill säga B-juniorer, C15, C14 och D13 (“Hybridår”). Vi jobbar för att få tränare på plats i alla lag och en hel del börjar vara någorlunda klart. Under kommande vecka börjar vi presentera de tränare som är klara.

Föräldramöten kommer att hållas för föräldrar till juniorer födda 2009 (blivande C14) den 22.9 och för föräldrar till juniorer födda 2010 (blivande D13, “Hybridår”) den 26.9 där vi ger mera info om verksamheten för dessa åldersgrupper inkommande säsong.

Vi kommer från och med nu att ge en lägesuppdatering på hemsidan i slutet av varje vecka tills vi har så gott som alla tränare spikade.